Clubfilosofie

BMW Motor Club Vlaanderen werd opgericht op 21 oktober 1984 met als doel de belangen van de BMW-motorrijders te behartigen. Onze club is er voor alle BMW motorliefhebbers en de activiteiten staan open voor alle BMW-rijders. Deze vrijheid van deelname aan activiteiten is, samen met de gemoedelijkheid, kenmerkend voor onze club. De activiteiten komen tot stand dank zij de vrijwillige inzet van onze leden. Dankzij de solidariteit tussen de BMW motorrijders in Vlaanderen is onze club één van de meest dynamische BMW-clubs in Europa!
Logo BMWMCVL
Net zoals BMW streeft onze club naar een jong, fris en kwaliteitsgericht imago. Dankzij dit streven waren eind 2015, 1876 BMW-rijders aangesloten. Wij noteerden meer dan 10.000 deelnames aan onze toerismeactiviteiten, goed voor meer dan 4.000.000 km.BMW Motor Club Vlaanderen is in de eerste plaats een vriendenclub, die borg staat voor het in vrijheid en vriendschap genieten van onze hobby, het BMW motorrijden. Naast de toeractiviteiten bieden we onze clubleden een aantal diensten aan en verstrekken we nuttige informatie. Bepaalde doelgroepen, zoals de GS-rijders, kennen specifieke organisaties.
mountain view in mirror
Onze club staat neutraal tegenover alle andere motorrijdersorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke, door BMW erkende en gesteunde club en lid van de overkoepelende BMW-cluborganisaties BMW Clubs Europa en BMW Clubs Belgium. Als dienstverlening zijn wij ook lid van de Vlaamse Motorrijdersbond van België (B.M.B., F.I.M.). Je kan via ons alle sport- & toerismelicenties bekomen maar wij kennen geen interne competitie en het gebruik van onze clubnaam op een treffen of een sportevenement is vrij. Er wordt van de leden verwacht dat zij zich vriendelijk en sportief gedragen tegenover andere clubleden en alle andere motorrijders. Alle actieve leden hebben ook inspraak in het reilen en zeilen van de club. Onze club is er voor haar leden!
Wil je proeven van ons aanbod?